8 RAHSIA PRAKTIKAL CEPAT PANDAI: KUASA ILMU INI UNTUK MUDAH KUASAI ILMU LAIN - Mas Fawzi, (2023)
Kuasai ilmu ini untuk mudah kuasai ilmu lain. Apa juga matlamat awak, 8 Rahsia Praktikal Cepat Pandai ini akan membantu awak belajar dengan lebih cekap dan lebih cepat. Rahsia-rahsia ini akan membantu awak menyelesaikan masalah dalam pembelajaran, seperti kurang faham, hilang tumpuan atau fokus, lambat belajar, mudah lupa selepas belajar, kurang minat belajar, tak cukup masa untuk belajar, dan lain-lain.Belajar bagaimana:- memanfaatkan tempoh belajar;- belajar secara aktif;- ambil nota dengan lebih berkesan;- kekalkan fokus atau tumpuan;- motivasikan diri untuk belajar;- ulangkaji yang berkesan; susun jadual belajar;- menghayati apa yang dipelajari; belajar dengan seronok;...dan banyak lagi8 Rahsia Praktikal Cepat Pandai akan mengubah persepsi proses pembelajaran dari biasa-biasa kepada luar biasa. Ia akan bantu awak kuasai apa-apa ilmu dengan lebih cekap dan lebih cepat; bagi membantu awak mencapai apa-apa juga impian atau matlamat yang awak kehendaki.