EVOLUSI PENGUKURAN KEPUASAN DALAM INDUSTRI PEMBINAAN - Md. Asrul Nasid Masrom (2017)
Buku ini sangat mudah untuk difahami kerana keterangan yang ringkas dan padat. Selain itu, buku ini mempunyai kelainan yang tersendiri di mana ia menjelaskan mengenai pengalaman pihak-pihak utama dalam melaksanakan projek pembinaan terutamanya dalam membongkar rahsia kepuasan mereka. Buku ini juga membincangkan beberapa elemen-elemen penting dalam mengambilkira tahap kepuasan kontraktor semasa mengendalikan projek pembinaan terutamanya di Malaysia, di mana ia dianggap penting untuk diketengahkan kepada sesiapa sahaja yang berminat dalam bidang pembinaan.Kandungan buku ini meliputi:PengenalanFenomena pengukuran kepuasan dalam industri pembinaanModel pengukuran kepuasan pihak-pihak utama dalam projek pembinaanPembangunan model kepuasan kontraktor terhadap projek pembinaanKesimpulan