Ph.d untuk Part-timers - Mohammad Ahraf Rahman; Mariah Awang (Penerbit UTHM, 2025)
Ph.D untuk Part-Timers: Buat Separuh Masa, Bukan Buat Separuh Jalan, Buat Dengan Sepenuh Jiwa adalah panduan santai yang ditulis khas buat anda yang sedang mengejar Ph.D sambil mengimbangi kerjaya, keluarga dan komitmen hidup yang lain. Buku ini menawarkan tips praktikal, strategi bijak serta motivasi untuk membantu anda melangkah dari permulaan hingga tamat dengan jayanya. Sama ada anda sedang berdepan dengan cabaran penyelidikan, menulis tesis atau menghadapi viva, buku ini akan menemani anda di setiap langkah. Jangan buat separuh jalan, buatlah dengan sepenuh jiwa dan capai impian Ph.D anda!