ANEKDOT - Shakina Shahlee; Wardah Mohd Zuraimee (Penerbit UTHM, 2024)
Buku terbitan bertajuk Perkongsian End-With-ADot (Anekdot) adalah hasil karya peserta-peserta yang telah menyertai Bengkel Penulisan Anekdot anjuran Pusat Pengajian Bahasa. Bengkel ini telah dijalankan bagi menggalakkan budaya menulis secara kreatif melalui pengalaman dan idea kreatif oleh para penulis. Terdapat 50 buah hasil karya telah berjaya dikumpulkan di dalam buku ini. Jutaan terima kasih diucapkan kepada para penyumbang karya.