Pengajaran dan Pembelajaran Sejarah Berbantukan Teknologi dalam Revolusi Industri 4.0 - Wong Seng Yue (Penerbit UTHM, 2023)
Buku ini bertujuan untuk mendedahkan pengajar, pelajar, ahli arkelogi, ahli akademik, ahli dan pihak berkaitan dengan revolusi pembelajaran dalam era Revolusi Perindustrian 4.0, yang beralih dari buku teks, menjadi pembelajaran berasaskan permainan digital, AR, VR, realiti lanjutan (XR) sehinggalah kini, Metaverse. Gabungan teknologi imersif ini berguna dan penting untuk meningkatkan pembelajaran di kalangan pelajar. Ciri-ciri buku ini mengandungi tren pembelajaran di Malaysia termasuklah cabaran dan masalah pembelajaran, penggunaan teknologi dalam pembelajaran iaitu permainan digital, VR, AR, XR dan Metaverse. Cabaran penggunaan teknologi imersif ini dalam pembelajaran serta implikasi permainan digital dalam pembelajaran juga dibincangkan dalam bab yang terakhir.