Kontrak Pembinaan dan Taksiran - Noor Khazanah A Rahman (Penerbit UTHM, 2022)
Buku ini ditulis bertujuan memberi kefahaman dan pengetahuan kepada pelajar-pelajar sekolah, mahasiswa institut pengajian tinggi, kontraktor dan mereka yang berminat di dalam kontrak pembinaan. Penulisan buku ini disusun mengikut turutan dari pengenalan kepada undang-undang kontrak sehingga penyediaan senarai kuantiti dan disampaikan secara mudah supaya semua pembaca dapat memahami penggunaan pra kontrak dan pasca kontrak. Perkongsian ilmu di dalam buku ini diharapkan dapat memberi manfaat kepada semua pihak sama ada dalam bidang akademik atau industri pembinaan.