LAMAN WEB PENDIDIKAN SEBAGAI APLIKASI PEMBELAJARAN ABAD KE-21 (SIRI 2) - SUHAIZAL HASHIM (Penerbit UTHM, 2020)
Buku ini terhasil berdasarkan hasrat untuk berkongsi sedikit pengetahuan mengenai kepelbagaian laman web terkini yang boleh dan sesuai digunakan dalam bidang pendidikan di Malaysia kepada para pendidik, pelajar dan juga ibubapa. Sejajar dengan kehendak pendidikan abad ke-21 dan atas kesedaran bahawa masih ramai lagi golongan pendidik dan pelajar di luar sana yang kurang pasti mengenai kandungan laman web yang boleh membantu pelaksanaan proses pengajaran dan pembelajaran mereka dengan lebih berkesan dan efektif. Bahan dalam penulisan buku ini adalah dikumpulkan daripada pelbagai sumber termasuk pengalaman penulis sendiri, buku-buku rujukan terkini, artikel dan laman web yang berkaitan. Buku ini amat sesuai dijadikan rujukan oleh golongan pendidik dalam meneroka pengalaman baru dalam pengajaran dan pemudahcaraan pembelajaran abad ke-21 yang serba mencabar ini.