KOLEKSI JENAKA EKSEKUTIF - Ayob Johari (Penerbit UTHM, 2005)
Buku Koleksi 60 buah jenaka daripada berbagai-bagai jenis dan peringkat. Buku Jenaka Eksekutif ini mengandungi lebih kepada bacaan ringan kepada pembaca yang sentiasa sibuk dengan beban kerja di sector awam mahupun swasta. Dalam bebanan dan tekanan kerja seharian, semestinya kita memerlukan waktu untuk bergembira, bergelak ketawa dan sekurang-kurangnya senyum walaupun dalam tempoh yang singkat. Ini secara tidak langsung boleh mengendurkan tekanan dan tekanan dan ketegangan dalam melaksanakan tugas seharian. Ia juga boleh membantu meningkatkan kemahiran pertuturan dam pemahaman pembaca dalam suasana jenaka dan santai.