Pembangunan Pembelajaran Mobile Secara Kendiri Dan Kolaboratif (iOS dan Andriod) - Irwan Mahazir Ismail; Mohd Erfy Ismail; Mohd Khairul Fahmi Haron; Zulhelmizan Muhamad (Penerbit UTHM, 2019)
Buku ini merangkumi satu garis panduan menggunakan platform appypie.com dalam membangunkan aplikasi bagi sistem operasi Android dan iOS, ciri-ciri aplikasi yang boleh dibangunkan dan bagaimana membangunkan aplikasi bagi sistem operasi Android dan iOS berdasarkan kepada platform appypie.com