WANITA DALAM SOROTAN SEJARAH TANAH AIR (Penerbit UTHM, 2021)
Buku ini merupakan himpunan-himpunan karya yang memuatkan tema utama wanita terutama dalam sosial yang dihasilkan melalui pendekatan disiplin sejarah. Karya ini seharusnya dibaca bukan saja oleh pengkaji sejarah wanita tetapi juga oleh semua golongan untuk mengikuti perkembangan wanita dari zaman ke zaman. Oleh itu, pembaca akan dapat memahami kedudukan dan kemajuan yang dicapai oleh golongan wanita Tanah Air.